Norges Skiforbund har tatt ut seks utøvere på freeskilandslaget sesongen 2016-2017. Sist sesong leverte laget fantastiske resultater med blant annet et sterkt X Games på hjemmebane, samt sammenlagtseire i verdenscupen til Tiril Sjåstad Christiansen og Øystein Bråten.

- Dette er et ungt og meget lovende landslag som vi gleder oss veldig til å jobbe med den kommende sesongen. Birk Ruud imponerte stort i sin verdenscupdebut i januar, og Christian Nummedal leverte helt i toppsjiktet i verdenscupfinalen i Sveits. Disse prestasjonene sammen med tilfredsstillelse av resterende uttakskriterier, forteller sportssjef Christopher Frankum.

Sesongoppkjøringa startet denne uka med tester i Oslo, mens første snøsamling på Folgefonna er siste halvdel i juni. I august og september er det snøsamling i Australia. I månedsskiftet oktober/november er det siste oppkjøringssamling på snø i Østerrike.

Landslaget freeski sesongen 2016-2017:KvinnerTiril Sjåstad Christiansen, Geilo ILJohanne Killi, Dombås IL

MennØystein Bråten, Torpo ILFelix Stridsberg Usterud, Bærums SkiklubBirk Ruud, Bærums SkiklubChristian Nummedal, Hakadal IL