Forrige gang de to fjerdedivisjonslagene møttes til kamp måtte Dombås tåle et 7-0 tap på bortebane. Det ble heller ikke seier for Dombås på Snipen lørdag, men målforskjellen var betydelig mindre.

Spennende andre omgang

Etter første omgang ledet Ridabu med to mål, det første ble satt i nettet av Espen Arnesen. Begge lag hadde flere gode sjanser i andre omgangen, og Torstein Bergheim fikk inn hjemmelagets første mål cirka 15 minutter ut i andre omgang.

Dombås brente flere gode målsjanser, og mot slutten av andre omgang scoret Christian Pettersbakken hos Ridabu sitt andre mål under kampen.

– FornøydMed fire tilleggsminutt etter andre omgang fikk Dombås inn ett mål til, etter at Christian Myrhaug fikk ballen i mål på straffespark. Til å være første straffesparket Myrhaug tar i kamp, var det en god debut.

– Jeg tenkte at det gikk sikkert greit, sier han etter kampen.

Resultatet ble til slutt 2-3 og seier til Ridabu.

Trener Fredrik Flateng var fornøyd etter kampen, selv om det ikke ble poeng.

– Vi tapte 7-0 sist, så jeg er fornøyd med guttene, sier Flateng.

Det nærmer seg slutten av høstsesongen. Neste lørdag blir det to hjemmekamper på Myra på Dombås, både gutter 16 og fjerdedivisjonskamp mellom Dombås og Follebu. Da blir det basar og aktiviteter i tillegg til kampene.

Ridabu kjemper om topp fire plassering mot Follebu, Storhamar og Fart.