Med 5-4 seier over Brumunddal på Myra søndag og tre poeng sikrer de et siste hopp i tabellen. Om det blir tredje- eller fjerdeplass gjenstår å se etter sesongens siste kamp i kveld, mellom Øyer/Tretten og Ringsaker/Nes.

Benkem avgjorde

Dombås ledet an med 2-0, før Brummunddal utlignet og hadde ledelsen 3-2 før pause.

Ti minutter før ordinær spilletid var over, var stillingen 4-4, og Dombås tydelig sultne på å få et siste mål. Etter flere målsjanser, fikk Menkem Belay headet inn ballen knappe to minutter før kampslutt.

Han scoret med det sitt andre mål i kampen. De tre andre målene ble satt i nettet av Jonas Myhren Randen, Ole Martin Rundtom og Hans André Myhren.

Ny serie til høsten

Trener Thor Morten Lindsø forteller at det blir ny runde til høsten, da stiller juniorlaget til start i høstsesongen.

Først er det Norway Cup i månedsskiftet juli-august.