Glatt og vått. Det er ord som kan brukes til å beskrive Dombås 2 sin kamp mot Kvam på Snipen mandags kveld. Regnvær gjorde banedekket svært utfordrende, og en del mer knall og fall enn vanlig måtte til. Kampen mellom lagene var nokså jevn. Dombås hadde flere gode sjanser, men det var Kvam som fikk inn det første målet. Det kom først i andre omgang. Dombåslaget ga seg ikke, og til slutt var det Øystein Groven som kunne juble høyest for å ha satt ballen inn bak Kvams keeper. Flere mål ble det ikke i kampen, som da til slutt endte 1-1.

- Det var nokså jevnt egentlig, så det var greit at det ble uavgjort. Vi er rimelig fornøyde, sier trener Stian Ovrum.

Mer fornøyd er han med forrige ukes seier over Otta.

- Det er på en måte det lokaloppgjøret vi har, så det er alltid stas, sier han.

Etter to kamper uten tap ligger Dombås 2 på 6.plass i 5.divisjon med åtte poeng, lagets neste kamp er borte mot Fron 2 førstkommende mandag.

- Kom på kamp

Førstkommende lørdag er det klart for nytt oppgjør på Snipen på Dovre. Hamarlaget Fart kommer oppover dalen. Forrige oppgjør endte hele 10-1 i Farts favør.

- Vi er sterke på hjemmebane og tror alt er mulig, skriver laget på sine Facebook-sider.

Trener Flateng innrømmer at det blir knalltøft, og håper på mye publikum lørdag.

- Mange som var med på å heie oss fram hjalp mot Fron, så vi håper på mye publikum også lørdag, sier han.

De håper på god oppslutning og støtte fra hjemmepublikummet fra sidelinjen. Før denne kampen ligger Dombås på 8.plass i 4.divisjon med 15 poeng, Fart ligger på 4.plass med 24. poeng. De to siste hjemmekampene har endt i ett tap og en seier for A-laget. Ringsaker/Nes slo dem med 5-0 på hjemmebane i slutten av juli. Kampen mot Fron endte 5-3 til Dombås. A-laget har et knallhardt program uka som kommer, med kamper både lørdag, søndag og tirsdag.