Lørdag var det Raufoss sin tur til å møte Dombås-Lesja, som nå holder en 2. plass i tabellen. Hjemmelaget vant 3-0, og det spisser seg til mot sesongslutt. Kampen ble flyttet fra Lyftingsmo til Snipen på grunn av frost i bakken. Knut Kveum var vikarierende for en av lagets beste spiller i sesongen, Olav Dalum.

– Dalum var skadet, og guttene var litt nervøse for hvordan de skulle klare seg uten forsvarsklippa denne kampen, forteller trener Kari Hole.

Kveum fungerte godt som vikar, og Jesper Selsjord holdt en solid kapteinrolle. Første mål kom etter en corner fra kapteinen til SzymonBeltrowski, som headet inn ballen i mål. Jo-Niklas W. Bøe scoret de to siste målene i rolla som enslig spiss.

– Et ekstra pluss i kampen var null baklengs mål. Kampen var først og fremst en lagseier, men Dombås/Lesja har flere spillere som har det lille ekstra som skal til for at laget hevder seg så godt i 1. divisjon. Sett ut fra treningsforhold og innbyggertall i Lesja og Dovre, må en si at det er en god prestasjon, sier Hole, som setter pris på at det er så godt oppmøte av publikum på kampene.

Spisser seg til

Også hos jenter 16 spisser det seg til før sesongslutt. Dombås J16 leder tabellen før det gjenstår én kamp for alle lagene.

Torsdag vant Dombåslaget 13-0 over naboene på Lesja. Dombås gjentok seiersrekken mot Gausdal søndag, der de vant 6-0 på hjemmebane.

Lesja J16 møtte Øyer-Tretten på bortebane søndag, der hjemmelaget vant 2-5.

Vant på bortebane

Dombås-Lesja G16 i 2. divisjon møtte Vågå på bortebane søndag. Dombås-Lesja tok med seg seieren hjem, resultatet ble 4-5 til bortelaget.