I helga gikk årets Snowboardawards av stabelen, og Marcus Kleveland fra Dombås vant pris for andre år på rad. I fjor ble han årets gjennombrudd, i år ble han årets mannlige kjører.

– Årets mannlige kjører har vist seg som en stabilt god kjører som har imponert i mange år. Han har vist gode resultater i internasjonale konkurranser, og under norgesmesterskapet vant han alt han deltok i, i både junior og seniorklassen. På internett har det gjennom vinteren florert filmer av han med alt fra kreative buttertriks på kuler, til en svær quadcork, et triks han var tredje i verden til å lande. Om mindre enn en uke er det norgespremiere på filmen han er med i, og vi er utrolig spent på å se hva han har fått på tape i vinter, het det i begrunnelsen fra juryen.

Glad for prisen

Snowboarderen fra Dombås har til tross for sin unge alder landet flere krevende triks, og konkurrert mot verdenseliten i snowboard. Nå er Kleveland er aktuell som en av kjørerne i skifilmen Supervention 2, som har premiere i helga.

På sin facebook skriver han at han er utrolig glad for prisen.

– Jeg er veldig veldig glad for denne! Tusen takk alle sammen, skriver Kleveland og takker forbundet og sponsorer for støtten.