Det er sjelden møter i Lesja foregår på gulvnivå. Det gjorde det da Lesja kommune via Lesja helsestasjon ba inn til feiring av barn født i 2016. Totalt ble det notert 18 nyfødte, halvparten jenter og halvparten gutter.

- Det var et godt år, sier helsesøstrene Kjersti Flittie og Ann Kristin Vorkinn.

Det ser også ut som om 2017 blir et år med mange ferske lesjinger. Dette treffet har vært arrangert årlig siden 2010-kullet ble feiret, det året var det et rekordstort kull på over 30 nyfødte i Lesja.

- Gratulerer, dere har gjort en viktig jobb. Dette er det viktigste bidraget for å opprettholde liv i kommunen. Jeg håper dere kommer hit neste år også, sa ordfører til de 16 barna med følge som hadde møtt opp.

16 av 18 barn samlet. Bak fra venstre: Kari Anette Austvik med Hallstein, Helene Lysbakken Enstad med Eirik Viking, Harald og Gisele Aulie med Delia Inger, Tove Irene Staurust Skaug med Anna. Andre rekke: Malin Øwre med Alexander, Hilde Doseth med Agnes. Tredje rekke: Benedicte Friis Furulund med Else, Silje Stueflotten med Per Martin, Malin Heggeli Moen med Sunniva, Ingrid Ølstad med Edith Charlotte. Foran fra venstre: Kent Torsgård og Malin Elisabeth Moen med Emil-Andrè, Trude Tokle og Tore Utgaard med Randine, Trine og Lasse Sønstebø med Vetle Matheo, Anders og Jorid Belle-Thysell med Alfred. Foran: Ingrid Svelstad med Simon.