6-1 var resultatet som gjorde vegen nedover dalen noe tung. Det var tre enkle poeng Dombås/Lesja laget fikk med seg på hjemmebane på Snipen på Dovre. Dombåslaget spilte godt, og ledet 4-1 til pause.

- Vi har full kontroll, men det er noe rotete spill, sier trener Kari Hole.

I dag hadde hun med seg 18 spilleklare, slik at det blir mange bytter. På bortebane er ikke troppen så stor. Hole tror det kan føre til at spillet kan bli noe rotete.

- Det spiller godt, men brenner mange sjanser i 2.omgang og er litt urytmisk i spillet, sier Hole.

Sikker seier

Laget har spilt en kamp mot Follebu/Gausdal, den gang på bortebane. Den endte 5-2, dermed var guttene nokså trygge på seier i dag. Målscorere var Knut Kveum, Jesper Selsjord, Jon Øystein Killi, Jan Markus Nees og Menkem Belay.

Tabelltopp

Dombås/Lesja ligger øverst på tabellen, Otta følger hakk i hæl. De har møtt Otta en gang tidligere i sesongen, det endte med tap. Riktignok slapp de inn bare ett mål. Spenningen er dermed stor før kommende oppgjør.

- Du kan si at kommende kamp er en skjebnekamp, sier Hole.

Onsdag kveld braker de sammen på Snipen, da håper de på mange engasjerte publikumere på sidelinjen.

- Vi har et jevnt, og godt trent lag - med noen enere, sier Hole.

God miljø

Hun mener det er imponerende at Dombås og Lesja har et så godt fotballmiljø på gutteside, både nårdet gjelder G16, G19 og senior.

- Det betyr at de beste på G16 får prøve seg på G19, og de gode G19 spillerne får pørve seg på seniorlaget. Det er en fin utviklingsarena, sier Hole.

Hun gir samtidig skrit til at mange er veldig dedikerte til fotell og trening, samtidig som de klarer å ha en arena for alle uansett niå.

- En flott gjeng å trene, sier Hole, som har trent flere av dem siden de var sju år.

Dombås/Lesja G19 fikk straffe rett før kampslutt. Jon Øystein Killi setter ballen i mål.
Hard kamp om ballen mellom Dombås/Lesja og Follebu/Gausdal.
Gutta går av banen etter endt kamp og seier.