Lesjar har fra før hovedkontor på Lesja, og et avdelingskontor på Lesjaskog. Fra midten av april blir de også i finne i andre etasje på Coop-bygget i Dombås sentrum.

- Vi har snakket om og hatt planer om etablering av avdelingskontor på Dombås lenge, men har ikke kommet i mål med valg av lokaler og øvrige beslutninger før den siste tiden, forteller daglig leder, Bjørn Idar Selsjord.

Nyoppussede lokaler

Lokalene er under ombygging, og vil bestå av tre kontorer med utsikt mot Sentralplassen. Til daglig vil en til to medarbeidere befinne seg i lokalene.

- Vi gleder oss til å komme på plass i nyoppussede lokaler, med en lokalisering vi vurderer som indrefileten på Dombås, sier Selsjord.

Han sier det er flere årsaker til at Lesjar ønsker å etablere seg på Dombås.

- Vi har mange kunder fra Dombås og Dovre, og ønsker en tettere tilknytning til disse. I tillegg er lokalene våre på Lesja nærmest overfylte, så vi trenger flere kontorplasser, forklarer han.

Ny ansatt

Firmaet startet i 2005 med to ansatte, fra den gang har de ekspandert med rundt en ansatt i året, og teller nå 12 ansatte. Cathrine Sjøvold (26) fra Sørumsand er siste tilskudd til bedriften. Hun er utdannet siviløkonom og kommer direkte fra jobb i Bjørvika i Oslo til mer landlige omgivelser på Lesja og Dombås.

- Jeg hadde nok ikke flyttet hit om jeg ikke hadde fått meg kjæreste fra Dombås, men nå som jeg er kommet hit, stortrives jeg. Det er veldig idyllisk her, og jeg har fått veldig hyggelige og inkluderende kollegaer i Lesjar, forteller hun.

Bredt kundegrunnlag

Nettbaserte løsninger gjør at man ikke nødvendigvis må møte opp på kontoret for å utveksle papirer og tall, og dette gjør også at kundegrunnlaget stadig utvider seg. Lesjar henter også kunder fra både mjøsbyene og hovedstaden.

- Stabile ansatte, samt muligheten til å kunne holde noe lavere priser enn de gjør i byene, er elementer folk setter pris på, og det gjør at vi er konkurransedyktige utover det lokale markedet, men hovedtyngden av kunder har vi selvsagt her i Lesja og Dovre, sier Selsjord.