Den to år gamle kaldblodshingsten Åsaguten hvis eier er Ola Martin Aasen på Dombås, fikk sløyfe og ble stilt som toer i kvalitet i klassa.

Den unge hingsten er en lovende type, sønn av Fjord Jerven som skal gå med hoppefølge i Sikkilsdalen fra 23. juni til litt ut i september. Mor til Åsaguten er Åsajenta, som har 28,1 AK som rekord på travbana.

Åsaguten fikk åtte i karakter for helhet på Stav, og det lar seg høre for en toåring.

Åsajerven-avkom

Ola Martin Aasen hadde også med seg Fjord Elden til Stav. Denne toåringen har selveste Åsajerven som far og Fjord Elda som mor. Åsajerven har vært Elitehingst siden 2015, og dombæsingen har en mengde med fine avkom rundt i det ganske land. Hoppeeiere står i kø.

Lovende dølahingst

Veslesnippen, en to år gammel dølahingst, dro også hjem til Dombås igjen med sløyfe og fine karakterer. Kjente Elstadblesen er far til hingsten, mens Veslelill er mor. Elstadblesen har 1. premie fra 2016, mens Veslelill har rød sløyfe, det vil si 2. premie, i skuffen sin.

Eier av Veslesnippen er Kamilla Nyhagen på Dombås.

Ola M. Skrugstad hadde også meldt på et par Lannem-unghester, men han valgte som kjent Solvalla og Lammen Silje sist helg. Det har vi forståelse for!

Sløyfe: Kristin Veseth med Fjord Elden, som hun eier sammen med Ola Martin Aasen. Foto: Terje Lisødegård
Sløyfe: Kamilla Nyhagen fikk sløyfe for sin kjære Veslesnippen på Stav. Foto: Terje Lisødegård