Dombås/Lesja møtte Kvam til oppgjør på hjemmebane lørdag. Kaptein Erik Vadet og Hans Erik Berg Leren fikk inn hvert sitt mål i løpet av den første halvtimen, og Kvam jobbet hardt for å utligne.

Ved pause sto stillingen 2-0 til Dombås, og Kvam fikk inn et mål like etter andre omgang var i gang. Begge lagene hadde mange målsjanser, men stillingen ble til slutt "tu-einn" til hjemmelaget da kampen ble blåst av etter tre minutter overtid.

Målhungrige

Selv med seier var det ingen stor jubel hos laget etter kampen.

– Vi spilte ikke ut alle sjansene vi hadde, sier kaptein Vadet.

– Dette er et lag vi burde ha slått med mange flere mål, sier trener Fredrik Flateng.

Han mener det må jobbes med avslutninger før sesongens siste fire kamper. Vidar Andre Holten fra Kvam fikk sitt andre gule kort på banen etter en takling av Mohamed Osman Sid-Ahmed, og ble dermed utvist. Etter taklingen ble Mohamed sittende på sidelinjen de siste minuttene av andre omgang. Kvam-spiller Idar Holten fikk det andre gule kortet i løpet av kampen, av dommer John Sigurd Holtesmo.

Kniver om opprykk

Om Dombås/Lesja vinner de fire resterende kampene, rykker de opp til 4. divisjon. Neste oppgjør blir på bortebane mot Heidal, men den største utfordringen blir på hjemmebane den 12. september. Da møter laget Ringebu/Fåvang.

– Det er dem vi kniver med om opprykk, forklarer Flateng.

Da planlegger laget å gjøre mer ut av kampdagen. Flateng vil arrangere showkamp for barna, og lover bort kaptein Vadet hvis det kommer over 200 publikum.

– Vi vil by på oss selv. Hvis det kommer over 200 publikum, holder Erik Vadet trikseshow etter kampen, smiler Flateng, til lettere fortvilelse hos Vadet, som likevel lover å stille opp.

Laget er godt fornøyd med å spille på Myra, som etter mye arbeid de siste par årene, fremstår som en mye bedre bane å spille på enn tidligere.