NM-tittel til Juni

Juni Arnekleiv toppet pallen under NM i Sirdal lørdag.

Juni Arkekleiv fikk gull i sprint under NM i rulleskiskyting lørdag. (foto: Tonstad IL) 

New Articles

Lørdag kunne Juni Arnekleiv fra Dombås IL juble for NM tittel i sprint i klassen kvinner 19 år. Arnekleiv vant foran Ingrid Kristine Wright-Hagen fra Åsnes skiskytterlag og Siri Aas fra Birkenes IL. Arnekleiv skøyt feilfritt på første runde, og fikk en bom på andre runde. NM i rulleskiskyting arrangeres av Tonstad IL i Sirdal denne helgen.


Jo Brøste Nørstegård gikk inn til 4.plass i klassen menn 19 år. Han hadde tilsammen fire bom, og kom i mål 23 sekunder etter vinneren. Kristoffer Sverdrup og Øystein Ulekleiv deltok også i sprintløpene lørdag. De fikk henholdsvis en 12. og en 13. plass i sine klasser.

Søndag er det fellesstart, med de samme fire dombåsløperne på startstreken.