Prinsesse Märtha Louises pokalløp ble arrangert for 3-årige Norskfødte varmblodshester, og besto av et hoppeløp og en åpen klasse. Vinneren av hoppeløpet fikk en premie på 200.000 kroner, og åpen klasse, som Max Brady deltok i, mottok eieren den nette sum av 400.000.

Det ble dermed en fornøyd familie på Toftemo Turiststasjon som kunne innkassere hovedpremien, som ble overrakt personlig av Märtha Louise.

- Det var helt fantastisk, det er bare så vidt det har gått opp meg, forteller eier Håkon Engen ved Toftemo Turiststasjon.

- Han åpnet veldig raskt, han og en til, og kom seg forbi favorittene etter start. I oppløpet hadde han ingen problemer med å løpe forbi førsteplassen, som var favoritten, forteller Engen.

Dette er Max Brady sin første sesong som travhest, som har gjennomgått profesjonell trening, og har så langt løpt 5 løp.

Det var kusken Svein Ove Wassberg som fulgte hesten inn i mål, som endte med seier for den underlegne Toftemo-hesten. Max Brady lå på andreplass gjennom store deler av løpet, men viste hva han var god for i oppløpet og vant løpet på 1.15.0.