Marielle satser på Montè

Montè er en gren innen hestesport der rytteren sitter på huk i salen, mens hesten løper i gangarten trav. Marielle har prøvd seg på Leangen, og har mål om å starte løp i fremtiden.

Her er Marielle og hesten T.K. Torden på Leangen.  Foto: Mariann Glemmestad.

New Articles

De fleste har nok hørt om mamma Mariann Glemmestad som har trent flere hester til gode resultater innen trav. Marielle Stigen Glemmestad har vært med mamma mye og plukket opp mye lærdom på vegen.

– Helt siden jeg var liten, så har både mamma og mommo, Guri Amundgård, drevet med hest. Jeg har sittet på hesteryggen så lenge jeg kan huske. Jeg fikk interesse for montè, ved at mamma driver med travsport. Hun har alltid vært veldig inkluderende med meg. Når jeg er på løp, så syns jeg det er mest interessant når monterytterne rir inn på banen, forteller Marielle.