Bildeserie:

Kjenner du igjen fotballspillerne?

Om du spilte fotball i Lesja på starten av 90-tallet er det mulig du kjenner igjen deg selv eller gamle lagkamerater på ett av bildene nedentil.
New Articles

Lesjaskog 1991: Bak f.v: Hans Fredrik Lien, Oddbjørn Bakken, Marius Thøring, Ole Lien, Guro Motterud, Anne-Lene Åvangen, Guro Brøste Rundtom, Kristine Mølmshaug, Nina Anseth. Foran f.v: Lars Sverre Enstad, Torstein Mølmshaug, Carl Helge Hovda, Knut Ola Berget, Aasmund Bøe, Anne Kari Brandlistuen.  Foto: Arkiv

Lesja 1991: Bak f.v: Torstein Nørstegård Tveiten, Kenneth Hoksvold, Torgeir Botheim, Kjetil Engen, Inger Helen Jøråndstad. Foran f.v: Lars Thøring, Olav Gjørward Ulsaker, Trond Egil Nyløkken.  Foto: Arkiv

Lesja 1991: Bak f.v: Bente Romslo, Gudveig Flittie, Tor Håkon Tordhol, Ola Østgaard Mohn. Foran f.v: Ole Bjørner Flittie, Kristine Romslo, Knut Ola Riise, Pål Torsgård.  Foto: Arkiv

Lilleputt 1994: Torgeir Bottheim, Bjarne Gullhav, Kjetil Engen, Ann Kristin Leirmo, Erling Lyftingsmo, Espen Lyngen, Arne Rolstad, Jan Magne Skålgård, Tor Håkon Tordhol, Torstein Tveiten og Anette Åssveen. (ikke alle er med på bildet)  Foto: Arkiv

1994: Leif Jørgen Hov, Knut Thomas Berget, Anders Vorkinn, Bente Romslo, Monica Myrvang, Ola Mohn, Olav Gjørwad Ulsaker, Ole Thøring, Knut Ola Riise, Kristin Aavangen.  Foto: Arkiv

Lesjaskog (mangler årstall): Bak f.v: Ole Christian Aaheim, Mikal Skotte, Øyvind Mølmen, Arne Jonny Brandlistuen, Tord Slettahaug, Greger Barman Gabrielsen, Edvard Mølmen, Oddbjørn Rundtom, Terje Nygård. Foran f.v: Harald Nystuen, Terje Vik, Petter Skotte, Jonny Karlsen, Håkon Hovda, Nils Erik Mossing, Amund Bjølverud.  Foto: Arkiv

Lillegutt 1995: Ola Mohn, Torgeir Bottheim, Knut Thomas Berget, Håvard Rise, Rune Vegard Bakken, Arne rolstad, Gina Jordhøy, Anne Berit Hole, Anette Åssveen, Anne Kari Lindsø, Jan Hallgeir Øverlia og Kjetil Engen.  Foto: Arkiv