Kanna Bredal har åpnet sitt eget utsalg av thaimat på Dombås. Kanna har jobbet hos Frichs kafeteria og Eat i nesten seks år.

– Jeg tenkte at det var på tide å prøve selv nå, sier Kanna.

Etter gode tilbakemeldinger på kokkekunstene sine, bestemte hun seg for å prøve med eget utsalg. Med seg har hun Daeng Sætrom fra Dovreskogen, som også er kjent for kokkekunstene sine.

Lørdag var åpningsdagen, og det var stadig kø utenfor matvogna ved Bunnpris på Dombås de første timene.

– Vi skulle prøve å åpne fredag, men det gikk ikke, forteller Kanna.

Den knappe to år gamle vogna har hun kjøpt. Kannas mann, Geir Morten Bredal, forteller at de har gjort en del innvendig i vogna. Han hjelper til en del med det tekniske i oppstarten.

- Det er mye å lære første dag, forsikrer Daeng.

Hjemmelaget på menyen

På menyen er det ulike thailandske retter.

– Alt er heimlågå, sier Kanna mens hun serverer kundene.

Hun vil holde åpent hver dag hele uken.

Lørdag var åpningsdagen for Kanna, og det var jevnt besøk først på dagen.