2 x nominert

Marcus Kleveland er nominert til to priser til Snowboardawards.

Marcus Kleveland kjemper blant annet mot Torgeir Bergrem og Ståle Sandbech om å bli Årets mannlige kjører under Snowboardawards.   Foto: Anne Marie Aa

Nyheter

21. oktober inviterer Norsk Tipping og Snowboardforbundet til Snowboardawards. Juryen har plukket ut årets nominerte og nå ønsker de innspill fra hele norges land på hvem som bør vinne de forskjellige kategoriene i prisutdelingen. Som Årets mannlige kjører er Marcus Kleveland nominert sammen med Ståle Sandbech, Torgeir Bergrem og Fredrik Perry.

Marcus Kleveland ble Årets mannlige kjører i 2016, men hvor mange ganger han har vært nominert er han ikke helt sikker på.

– Tre-fire ganger, kanskje. Jeg er fortsatt glad for at folk setter pris på det jeg gjør og husker på meg når slike priser deles ut, sier han.

Kleveland er også nominert i kategorien Årets triks. Her kjemper han mot Markus Olimstad, Alexander Klerud, Fridtjof Sæther Tishendorf, Mats Tambini, Mons Røisland og Håvard Roald.

WC i København før OL

Dombåsgutten er nå på plass i Saas Fee i Sveits for å trene sammen med landslaget. Første konkurransen hans blir i København med verdenscup i bigair.

På den 50 meter høye rampa vil verdens beste skikjørere og snowboardere samles for første gang og konkurrere om adgangsbilletter til OL i 2018. Konkurransen er en del af FIS internasjonale World Cup kalender og København ble tildelt den første WC i sesongen 17/18 som er ett av de siste eventene før vinterlekene.