Svingte seg i Boogie Woogie:

Fikk andreplass i Slovenia

Sondre Olsen-Bye og Tanya Georgiievska briljerte under helgas world cup i Slovenia.

Sondre Olsen-Bye og dansepartner Tanya Georgiievska kom på andreplass i Boogie Woogie i Slovenia.  Foto: Privat/Instagram

  • 1. plass - Norgesmesterskapet, 2017
  • 1. plass - verdensmesterskapet i Marseille, 2017
  • 1. plass - verdensmester BW i Frauenfeld, 2017
  • 1. plass - verdensmester BW i Oslo, 2017
  • 1. plass - nordisk mesterskap BW i Oslo, 2017
  • 1. plass - verdensmester BW i Moskva, 2017.
  • kilde: sondreandtanya.com
Nyheter

I helga var det world cup like utenfor hovedstaden i Slovenia, Ljubljana. Der deltok dombæsingen Sondre Olsen-Bye og hans ukrainske dansepartner, Tanya Georgiievska på Boogie Woogie. Finalen var delt opp i to deler i Boogie Woogie, der en del var rask og en sakte.

– Vi er meget fornøyde med nivået vi leverte gjennom hele konkurransedagen. Vi ledet med stor margin etter semifinalen. I finalen ble det jevnt, men vi måtte se oss slått av franske Thomas Audon og Sophie Allaf, sier Olsen-Bye.

Mange pallplasseringer

Med mange pallplasseringer i bakhånd i 2017, er det lov å være fornøyd med egne prestasjoner. Hovedmålet for paret var å bli verdensmestere, og det ble i 2017.

– Vi kan ikke annet enn å være fornøyde med 2017 konkurranse-sesongen. Hovedmålet var alltid VM, og vi ble jo verdensmestere! Tillegg til VM-tittelen har vi vunnet to World Masters, Nordisk Mesterskap og Norgesmesterskap. Utenom det har det blitt to WM andreplasser og en WM tredjeplass.

Juleferie

Etter mye konkurranse verden rundt, vender Olsen-Bye nesen hjemover, og det som står på menyen er kun å slappe av. For etter julieferien er det på han igjen.

– Etter to dagers undervisning på Dombås og Lesja Ungdomsskole er jeg klar for juleferie hjemme på gården. Jobb i Russland venter allerede helt i begynnelsen av januar.