Lesjarevyen i rute

En strålende opplagt revygjeng lover godbiter fra både lokalt og nasjonalt plan.

Lover bredt spekter av sketsjer: Årets revygruppe bestående av Astrid Kvam Helset, Hanne Mette Engen, Melissa Skeie Brøste, Anna Haugstad Avdem, Erland Hareland og Jon Ola Selsjord.  Foto: Monica Hjelle

Nyheter

Årets lesjarevy har fått navnet Levva Lesja. Revygruppa, som i år består av Jon Ola Selsjord, Melissa Skeie Brøste, Anna Haugstad Avdem, Hanne Mette Engen, Astrid Kvam Helset og nykommeren Erland Hareland, lover et bredt spekter av sketsjer.

Fornøyde med politikerne

- Folk vil kjenne igjen både lokale og nasjonale ting, sier revygruppa, som sier seg strålende fornøyd med dagens sentrale politikere.

- Ja, de har vært gode med timingen i år, slår den blide gjengen fast, og sikter til en stor mengde stoff å ta av.

I tillegg har de funnet fram en rekke mer lokale skikkelser. Siden høstferien har de samles en kveld i uken for å komme med ideer, skrive, forkaste og videreutvikle. Den siste uken fram mot første forestilling blir hardkjør for å få de siste brikkene på plass. Seks forestillinger er satt opp, og de satser på fulle hus, som tidligere år. Revyen har blitt en kjærkommen tradisjon.

- Jeg tror det er viktig for bygda. Noe å samle seg om, som skaper en tilhørighetsfølelse, sier Hareland, og de andre bifaller.