Hovedlandsrennet i skiskyting:

Gode stafettresultater

F.v.: Emma Tørhaug Brevad, Ane-Marie Berget Hareland, Mari Grøtli Svergja, Runi Arnekleiv, Silje Marie Frich Ulheim og Mari Brenna.   Foto: Knut Brevad

Nyheter

Nord-Østerdal skiskytterkrets stilte med to lag i søndagens stafett i Brumunddal, der fire jenter fra Dombås IL var med og kjempet i klassen J15.

Det ble bronse på førstelaget som bestod av Mari Grøtli Svergja på førsteetappen, Ane Marie Berget Hareland på andreetappen og Emma Tørhaug Brevad på ankeretappen. Bare 13 sekunder skilte mellom de tre lagene på pallen.

Også Nord-Østerdals andrelag gjorde det bra og ble til slutt nummer seks. Her Gikk Runi Arnekleiv først ut og vekslet med Silje Marie Frich Ulheim før Mari Brenna ble sendt ut på tredjeetappen. 15 lag gikk stafett i denne klassen søndag.