Heidi Skaug tilbudt rådmann-stilling i Lesja

Skaug er utbyggingssjef i Rauma kommune, og har god kjenskap til Lesja. I går ble det kjent at hun har blitt innstilt som ny rådmann i nabokommunen.

Potensiell rådmann: Heidi Skaug i Rauma kommune er innstilt på jobben som rådmann i Lesja Kommune  Foto: Privat

Nyheter

Hun er svært positiv til tilbudet, men alt er ikke i mål ennå. Nå håper hun kommunestyret vil fullføre innstillingen, slik at jobben er sikret.

- Jeg søkte på jobben fordi jeg ville ha den. Jeg er veldig fornøyd med innstillingen, men også litt ydmyk. Det er en veldig viktig jobb, forteller hun.

- Lesja er jo nabokommunen, så jeg har god kjenskap til den. Jeg har fulgt med i mange år, og har hytte på Bjorli.

Skaug ser seg derimot ikke nødt til å flytte med det første, og nøyer seg med å pendle, eller ta noen overnattinger på hytta. Planene for fremtiden er derimot lagt på is til fram til rådmannstillingen er sikret. Kommunestyret i Lesja vil avgjøre innstillingen i kommunestyremøtet den 14. mai.

Bak seg har hun lagt mange år med relevant arbeidserfaring, og begynte i jordskifteretten som jordskiftedommer, en stilling hun hadde i 8 år. Hun har også jobbet som advokat for et privat firma, eiendomsforvalter i Molde KF, i landdivisjonen i Statens Kartverk, og har jobbet 5 år i Rauma kommune i sin nåværende stilling som utbyggingssjef. I tillegg er hun visepresident i Norges Skiskytterforbund.