Nytt ras i Drivdalen

Torsdag raste det nok en gang steiner ut i vegen på E6 i Drivdalen.
Nyheter

Det er avisa OPP som melder dette.

Halv ti torsdag morgen fikk politiet melding fra en bilist som hadde kjørt på E6 i Drivdalen og oppdaget en stor stein som lå i veibanen på E6.  Ifølge melder var tyngden på steinblokka angitt til mellom 50 og 100 kilo.

– Den lå i veibanen, og det var kommet ned større stein som lå i veiskuldra. Politiet rykket ikke ut, men veitrafikksentralen fikk entreprenør til å rykke ut. De meldte tilbake halv elleve at steinen var fjerna og veien var vurdert trygg nok til å åpnes, sier operasjonsleder Ebbe Kimo ved Trøndelag politidistrikt til OPP.

Tirsdag  var det et 20-30 meter bredt jordskred som sopte med seg trær og steiner og sperret E6 i Drivdalen i flere timer tirsdag kveld.

NVE melder om gult farenivå for både flom og jordskred i Sør-Trøndelag.