Eliteracet 2018:

I helga braker det løs på Bjorli

Årets Eliterace arrangeres nok en gang på Bjorli, hvor eliten av norsk bilcross vil møtes i en heftig motorsport-konkurranse.

Bilcross: Mer av dette blir å se på Bjorli på lørdag.  Foto: NMK Nord-Gudbrandsdalen

Nyheter

Bjorli Motorsenter skal være vert under arrangementet, som går av stabelen lørdag 19. mai. Dette er andre året Eliteracet arrangeres på Bjorli, og etter fjorårets suksess ønsker de at det skal bli en årlig tradisjon.

Årets motorsporthappening
Selve løpet vil foregå på lørdag, men arrangørene kan by på festivalstemning fra fredag til søndag, og besøkende har allerede inntatt campingplassen.

De kan friste med motorsport, live-musikk og god mat. Det vil være åpen kiosk og matsalg, og tacobuffet for alle deltakere og besøkende på fredag. Både fredag og lørdag kveld vil det være live-musikk med Thomas Bakke Band.

Lokale utøvere
Det er totalt 142 påmeldte på lørdagens løp, med 32 i juniorklassen, 91 i seniorklassen og 19 i dameklassen. Det er bare landets beste førere får æren av å delta i Eliteracet.

Fra den lokale klubben, NMK Nord-Gudbrandsdal, stiller totalt 11 deltakere.

Morten Flateng, Joakim Flateng, Kjell Bævrevoll og Joakim Bævrevoll fra Dombås, og Arill Randen og Kim Gammeltorp fra Lesja stiller i seniorklassen. Simen Lindsø fra Dovre stiller i juniorklassen.