I dag kan du høre lyden av Dombås

I dag er det klart for første arrangement i minneparken, i regi av Sjogg Event.

Lørdag er det klart for første Lyden av Dombås-konsert i minneparken.  Foto: Arkiv

Nyheter

Arrangementet varer utover ettermiddagen og kvelden i minneparken på Dombås. Blant de lokale musikerne som skal delta, er Martine Haugen, Fredrik Lusæter og Dovre spellemannslag. I tillegg har arrangørene fått med seg Anne Grimstad Fjeld. Den allsidige sangeren er for tiden ute på et egenstartet prosjekt, hvor hun skal gå fra Oslo til Trondheim til inntekt for Leger uten grenser.

Lørdagens arrangement er det første av i alt fem denne sommeren, og er gratis. Førstkommende helg er også starten på skoleferien, så det er alle muligheter for at minneparken fylles med både lokale og langveisfarende publikum.