VM-fans på Lora:

Fotballkortdilla i alle aldre

Mange har kasser fulle med fotballkort fra tidligere mesterskap. Disse tre startet samlingen i år.

Anne Karin Riise, Johanna Matre Rognerud og Knut Riise har alle dilla på å samle fotballkort. 

Nyheter

Knut Riise (9), Johanna Matre Rognerud (12) og Anne Karin Riise (50) har en ting til felles under VM i Russland. De er alle aktive samlere av fotballkort, og har dannet en liten klubb der de byttehandler kort med hverandre. Det er like spennende hver gang en ny pakke fotballkort åpnes, for det er noen som alltid dukker opp - andre er blant sjeldenhetene. Det hender seg de ser kamp sammen også. Mandag denne uka sto England klare i byen Volgograd for å spille mot Tunisia. Og når vi har med tre Liverpool-fans å gjøre er det ingen tvil om at det er «Three Lions» det skal heies på. Johanna og Knut kommer på besøk til Anne Karin, og før kampen starter tar de seg tid til kortprat og kortbytting.