Eventyrlig marked på Bjorli

Folk gikk mann av huse for å besøke markedet på Bjorli i helga.

Aadel Skotte var en av dem som sørget for rekordsalg hos Sofia Maria Bang Elm i Avdem gardsgrønt.  

Nyheter

Arrangørene trodde at de hadde tatt godt i når de forberedte markedet, men kaffematen som skulle holde til to dager forsvant ut lørdag. Her måtte frivillige hjem for å bake mer om kvelden, en innsats Laila Brøste i Bjorli Rånå grendeutvalg setter stor pris på. Godt vær og større mengde utstillere sørget for å doble besøkstallet fra i fjor.

Både bygdefolk, hyttefolk og tilreisende koste seg ved markedet på Bjorli samlingshus. I år var kafeen utvidet til å også ha en avdeling ute, noe mange benyttet seg av i det gode høstværet. Martin Kjøpstad fra Vestnes og Stig Flem fra Søvika har begge hytte på Bjorli, og for dem er markedet en tradisjon. De har sørget for å ha både potet, honning og blåbær til vinteren, og melder om god stemning på marked på Bjorli.