Konferanse for smakslaukane dine

Lokale gründerar og meisterkokkar i skjønn forening på matkonferanse i Lom i november

Med stor begeistring inviterer arrangementskomiteen til konferansen «Kokken, bonden og reiselivet» i Lom i november. Frå venstre står Iren Nystuen frå Sparebank 1 Lom og Skjåk, Tor Ivar Furuset frå Lemonsjø fjellstue, bonde Ragnhild Sjurgard, kokk Arne Brimi, Unni Strand frå Sparebank 1 Lom og Skjåk, Kristin Lonbakken frå Sparebank 1 Lom og Skjåk, Erland Husom frå Nasjonalparkriket reiseliv, Bjørg Aaseng Vole frå Opplæringskontoret Brimi-Kjøken og Mari Wedum frå Visit Jotunheimen. Ivar Lorentzen frå regionkontoret var ikkje til stades.  Foto: Arve Danielsen/Fjuken

Nyheter

– Kom og bli inspirert, lokkar Arne Brimi. Kokken, bonden og reiselivet inviterer til konferanse i Lom i november.