Songfuglen Synne slepp singel

«Lær meg å leve». Det er namnet på den første singelen til Synne Vorkinn (20) frå Lora.
Nyheter

Den gryande songstjerna kjenner på sommarfuglane i magen fram mot lanseringa 21. september. Da vil songen vera å finne på alle strømmetenester, og ein musikkvideo vil vera ute. Vorkinn er spent på responsen.

Ho er verken uerfaren eller ukjend. For dei fleste i Lesja og Dovre har ved ei eller anna anledning hatt gleda av å høyre Synne synge. Det starta tidleg. Ho hugsar den første gongen ho song åleine på ei scene. Det var på Lesjaskog, på oppsetjinga Sirkus Leato med barneteateret på Lesjaskog. Synne hadde akkurat starta på barneskulen, og skulle syngje i rolla som løvetemmar. Det var skummelt i forkant, men ga meirsmak. Sidan vart det Lesja barnekor, og ho er glad for at dirigent Paul Gunnar Lien ha ho sjansa til å opptre på eigehand.