Uhu-hyggelig slutt på redningsaksjon

En hornugle satt fast i en ledning over Bryggeosen på Lesjaverk. Kunne man få den ned i live?
Nyheter

Klokka var rundt 13.00 onsdag formiddag da kona til Arild Myhra kom hjem til hytta etter å ha gått tur. Hun hadde sett ei ugle som tydleligvis hadde satt seg fast i fiskesnøre som henger i ledninger over den populære fiskeplassen. Myhra ringte Lesja kommune. De skulle se hva de kunne gjøre med saken.

Etter en stund kom Detlef Schnepel fra viltnemda til. De prøve med lift, men det var vanskelig siden den gikk oppover og ikke utover. Det ble vurdert å avlive ugla, men da ville den jo likevel henge der til skrekk og gru for alle som passerte. Veterinær Kjell Erik Meiningen kom forbi på tur fra setra si, og engasjerte seg også i uglas uhu-hyggelige situasjon.