Reiselivslagene i regionen samarbeder – vil gjerne bli ett

– Gjestene bryr seg om opplevelsen, ikke hvor de er, var budskapet et regionalt formannskap fikk høre da de møttes på Otta.

Ole Erik Bjørnstadhaugen fra Nasjonalparkriket reiseliv og Mari Wedum fra Visit Jotunheimen ønsker seg et nærmere samarbeid mellom selskapene.  

Nyheter

Det var Mari Wedum fra Visit Joutunheimen og Ole Erik Bjørnstadhaugen fra Nasjonalparkriket reiseliv som for anledningen hadde slått seg sammen for å orientere om en knakande god sesong for reiselivet i regionen.

Dette ga de uttrykk for at de ønsket å gjøre mer av. Per i dag er det Lom kommune som står utenfor reiselivssamarbeidet.  Begge organisasjoner jobber med å få folk til å komme til regionen, og de to reiselivssjefene ga uttrykk for at de i dag gjør mye dobbeltarbeid og ville være sterkere om de sto sammen.