Dette er Norges tryggeste sted

Det kan ikke være tvil om at beredskapssenteret på Dombås var Norges tryggeste sted da totalforsvaret møttes torsdag.
Nyheter

Her møttes representanter fra alle deler av landets totalforsvar til felles bildetaking. Forsvar av Norge er langt mer enn det vi kjenner som Forsvaret. Dette grunnet Ivar Ødegaard, kommunikasjonssjef hos Fylkesmannen i Oppland, på ei natt. Dagen etter var han i fyr og flamme når han møtte sine kolleger, for dette måtte dokumenteres og vises fram. Dette var oppstarten til at det torsdag var samlet 19 aktører fra totalforsvaret på Beredskapsenteret på Joramo.

– Dette bildet kunne egentlig blitt tatt hvor som helst i landet. Men her var det mulighet til å få med seg soldater fra Nato, for å vise at også disse er en del av vårt forsvar, sa Ødegaard.