Vinter i Lesja og Dovre...

... men ikke kommet for å bli.

Mange av innbyggerne i Lesja og Dovre våknet til et snødekt landskap i dag tidlig. På Bjorli kom det hele 20 centimeter.
Nyheter

Det kunne se ut som om vinteren hadde komme for å bli, men Meterologisk Institutt avliver påstanden.

- Bygevær ventes ut dagen i dag, men veldig få byger i ettermiddag og på kvelden, forteller metereologen.

En varmfront nærmer seg i kveld og temperaturen vil stige. Metereologen nevner at temperaturen kan gå ned i løpet av natten, men det er ikke meldt noe nedbør før i morgen tidlig. Lav temperatur og fuktig vegbane kan derimot føre til vanskelige kjøreforhold, ifølge metereologen.

Det er meldt litt regn i morgen, med opptil 7 grader i løpet av dagen i området rundt Bjorli.

Vinteren må derimot la seg vente på, og Metereologisk Institutt forsikrer om at den ikke er kommet for å bli, men varsler om bygevær på søndag med senket temperatur, som kan slå om til snøbyger i løpet av natt til mandag.