Avsluttet sesongen med seier på hjemmebane

Dombås 2 kunne gå av banen med seier i sesongens siste kamp.

Dombås 2 hadde mange gode angrep mot Ringebu Fåvangs keeper under søndagens kamp på Snipen.  

Nyheter

6.divisjonslaget avsluttet mot Ringebu Fåvang 2 hjemme på Snipen på Dovre, med seier 4-2. Laget var klart best i i den første omgang, hvor de presset på mot motstanderlaget. Ringebu Fåvang hadde også gode sjanser, men klarte ikke å ballen inn mellom målstengene. Når andre omgang satte i gang kunne man tydelig se at flere av Dombås-spillerne snart hadde tatt ut det de hadde av krefter. Likevel sto de godt i mot angrepene som kom fra midtdølene.

– Kom igjen gutter, vi reiser ikke hjem igjen uten tre poeng i dag, ropte Ringebu Fåvangs keeper til sine lagkamerater.

Det viste seg at enten måtte de reise hjem med tap, eller så har Dovre fått 11 nye innbyggere i dag.

De gamle er eldst

Det var ikke så rart at mange av spillerne kjente det utover i andre omgang. Flere av dem hadde vært med Dombås A-lag til Reinsvoll for å spille kamp lørdag.

– Resultatet var bra, men det var mange tunge bein siden det var flere som var med til Reinsvoll på kamp lørdag, sier Stian Ovrum.

Han berømmer laget for god laginnsats, og lagånd - men sier de kan øve mer på samspill og å bli trygge med ballen.

Ovrum er godt fornøyd med sesongen generelt. Han sier Dombås 2 hadde det han kaller en "liten dupp" i høstsesongen, før de avslutter med to seiere før sesongslutt.

Han framhever Ballen Abdullah som banens beste med to mål. Ovrum fikk også inn en ball bak keeper, i tillegg til at lagets veteran Andreas Holum fikk inn ett mål.

- Holum er den eldste på laget, men han er fortsatt veldig god. Han har mange gode år igjen på fotballbana, sier Ovrum.

Ballen Abdullahs siste mål i kampen.  

 

Tap mot Reinsvoll

A-lagets tap mot serievinner Reinsvoll i 5. divisjon lørdag var surt, med en nokså ufortjent seier til totningene, skal vi tro Ovrum og  Espen Lillesæter. Sistnevnte fikk også rødt kort, etter å ha fått to gule for taklinger dommeren ikke likte.

– Det første målet deres kom på straffe etter at spilleren ble felt utenfor straffefeltet, sier Lillesæter, som mener Dombås var klart best i andre omgang.

– Hadde vi spilt slik vi gjorde mot andre lag hadde vi vunnet, sier Lillesæter.

Det er allerede klart at Reinsvoll neste år rykker opp til 4. divisjon. Dombås A-lag har tre kamper igjen av sesongen. Hjemme mot Dokka og Lunner, og en bortekamp mot Ringebu Fåvang.

Seier mot Brøttum

Damelaget Dombås/Lesja avsluttet sesongen med seier på bortebane søndag. De vant over Brøttum i en kamp der stillingen endte med 5 mot 2 mål. Ingrid Pedersen scoret hattrick og Maren Liven Slette scoret to.

– Det var god laginnsats forøvring, første sesongen med nytt damelag er absolutt godkjent, sier trener Kari Hole.

Seks seiere og tre tap er endelig regnskap for det ferske laget.