Skal stå ferdig til vinters

Skibrua i hyttefeltet Bjorlia på Bjorli er på plass. Nå er det nesten bare snøen som mangler.

Den nye skibrua ruver i over vegen i hyttefeltet Bjorlia. 

Nyheter

Ferdigbygging av brua og noe mer grunnarbeid rundt brua som må på plass før nordvesten og vinteren setter inn for fullt. Det er et stort byggverk som er på plass. Brua er 12 meter brei, og det er nesten fem meter fra vegen og opp i brudragerne.

Lesja bulldozerlag er totalentreprenør, og de begynte med prosjektet i sommer. I tillegg til selve vegkryssingen har de ryddet den rundt 1800 meter lange traseen, og det skal legges på fem mindre bruer for kryssing av bekker. Disse skal ligge hele året, slik at det er mulig å sykle løypa på sommerstid. Løypa går ut fra løypa Bjorlicruisen i skisenteret og ender opp ved barneheisen nedenfor Bjorli Låve. Den øverste delen har allerede vært ferdig en stund, nå kommer altså resten.