Årets mannlige kjører - tredje år på rad

Under Snowboard Awards 2018, som ble arrangert nå i helgen, ble Marcus Kleveland nominert til årets mannlige kjører, for tredje året på rad.

Årets mannlige kjører: Marcus Kleveland kan si seg fornøyd med denne tittelen for tre år på rad.  Foto: Process Films

Nyheter

19-åringen fra Dombås kunne hente inn nok en pris for sine snowboard-ferdigheter nå i helgen, da han nok en gang ble kåret til årets mannlige kjører av Snowboardforbundet.

- Jeg synes det er artig. Det beviser jo at man har gjort noe bra gjennom vinteren. Også er det artig at folk har stemt, sier Kleveland om å ha blitt kåret til årets mannlige kjører nok en gang.

Kleveland lå godt an til å vinne prisen, basert på stemmene som tikket inn på Snowboardforbundets nettside i forkant av prisutdelingen nå i helgen, men det var juryens endelige beslutning som var avgjørende for at Dombås-gutten fikk tildelt tittelen.

Han var en av de fire nominerte til å bli årets mannlige kjører. De andre nominerte var Mons Røisland, Torgeir Bergrem og Ståle Sandbech, som Kleveland mener egner seg minst like godt til tittelen som han.

- Jeg synes jo alle de andre på landslaget kjørte bra i vinter, så det kunne blitt hvem som helst av oss, sier en ydmyk Marcus.

Han kan uansett nøye seg med å være årets mannlige kjører nok en gang, mens han går vinteren og en ny sesong i møte.

- Nå skal jeg til italia for den første konkurransen den 31. oktober. Det er sesongstart for min del. Så blir det full rulle fra der og utover, avslutter Kleveland.