Buss og militært kjøretøy kolliderte

Ingen ble skadet da et militært kjøretøy kjørte inn i en buss ved Jora bru.

Ingen personskader i ulykken, men trafikken på E136 stoppet helt opp.  

Nyheter

Tirsdag kveld kjørte et italiensk militærkjøretøy inn i en buss fra Lesja bilruter ved Jora bru, på grensa mellom Lesja og Dovre kommuner. Bussen kom fra Lesja, og bilen fra Dombås da de rett før brua støtte sammen. Bussen hadde tydelige spor på førersiden, og sto halvvegs ute i grøfta. Det var bare en passasjer i bussen da det skjedde, og det gikk bra med både passasjer og fører. Det gikk også bra med både passasjerer og fører i militærkjøretøyet. Både brann, politi og ambulanse rykket ut til stedet.

Det ble raskt køer på begge sider av brua på grunn av ulykken. Det snødde kraftig og var snø i vegbanen i 18-tiden da ulykken skjedde.