Nå er det kjent hva Dombås-snøen ble brukt til

Snøen fra Dombås skiarena ble ikke bare brukt til å kjøre opp løyper på stadion i høst, men også til den dansk-norske storfilmen "Selvmordsturisten".

Nå er det klart at denne snøen ble brukt til den dansk-norske filmen "Selvmordsturisten". Her lastet opp av Arnfinn Killi, og Jan Brustuen(t.v.) for to uker siden. 

Nyheter

I Viggas utgave forrige uke ble det skrevet om at skigruppa på Dombås fikk en forespørsel om å få kjøpt snø til innspillingen av en film på Trollstigen.

- Snøen ble brukt i tre dager på ulike steder i området, forteller Maria Ekerhovd i Mer Film til Vigga. Mer Film er norsk co-produsent og distributør for filmen "Selvmordsturisten".  

I en pressemelding skriver Mer Film at det nå er klart at hovedrolleinnehaver i denne internasjonale storfilmen er danske Nicolaj Coster-Waldau, mest kjent fra rollen som Jamie Lannister i den verdensberømte serien "Game of Thrones".

Filmen handler om forsikringsagenten Max Isaksen, spilt av Coster-Waldau, som sjekker inn på det hemmelige Aurora Hotel. Dette hotelloppholdet får Max til å tenke over hans forståelse av virkeligheten, i en psykologisk wake-up call om meningen med livet.

Det er det danske produksjonsselskapet Snowglobe som har hovedproduksjon for filmen, og Scanbox Entertainment er hoveddistributør. Danske Jonas Alexander Arnby regisserer filmen, som har opptak i Åndalsnes-området, rundt Trollhättan i Sverige og i Berlin nå i oktober og november.

Filmen har planlagt premiere i Norge i november/desember 2019.