Ny seier i Boogie Woogie

Sondre Olsen-Bye og dansepartner Tanya Georgiievska slo til med nok en seier i verdenscupen i Boogie Woogie i helga.

Sondre Olsen-Bye og Tanya Georgiievska etter seieren i Miami, USA.  Foto: Privat

Sondre Olsen-Bye(t.v.) og Tanya Georgiievska etter seieren i Moskva. Trener Eirik Bolme i midten.  Foto: Privat

Nyheter

Sondre Olsen-Bye og Tanya Georgiievska har gjort det veldig bra i høst i verdenscupen med to seire på to uker. I helga ble det seier med god margin i Moskva, og for to uker siden vant danseparet i Miami.

- Vi vant begge konkurransene med veldig klar margin og genrelt levert veldig bra kvalitet med tanke på veldig lite trening, sier Olsen-Bye til Vigga.

Mye på reisefot

Dansepartnerne er mye på reisefot gjennom året og har nå reist de siste åtte helgene på rad.

- Vi har hovedsaklig jobbet og undervist dans, og kroppene er naturligvis veldig slitne, men vi kjemper på, forteller Olsen-Bye.

Danseløvene ligger godt an i verdenscupen sammenlagt, og det er fortsatt to konkurranser igjen før det gjøres opp til slutt.

- Vi satser hardt på å vinne verdenscupen sammenlagt nå, og så er det snart EM i Sveits som vi håper å være med på. Dette er fortsatt noe usikkert, men det ser ut til at vi får med oss det, forteller dombåsgutten.

Går slag i slag fram til jul

Neste helg reiser danseløvene til Narvik for årets norgesmesterskap.

- Fram til julaften har vi bare en helg av, så vi har nok å gjøre, avslutter Olsen-Bye.

Før de to siste verdenscuprundene er Olsen-Bye og Georgiievska nummer to sammenlagt, bak det finske paret Juho Päivinen og Mari Munne, som de slo både i Moskva og Miami. De to siste stevnene går av stabelen i Geneve i Sveits 17. november, og Ljubljana i Slovenia 8. desember.