Traff blink med aktivitetsdag

Lesja og Dovre bygdeungdomslag arrangerte aktivitetsdag ved Lesja sentrum lørdag.
Nyheter

Aktivitetene var mange og varierte, og det var noe som passet for enhver alder. Melkespannholding, tråtraktorkonkurranse, kapp-hogging og –saging og øksekast var blant aktivitetene man kunne prøve seg på.

Vil skape liv og røre

Det lokale bygdeungdomslaget har hatt økende aktivitet den siste tiden, og dagens aktivitetsdag har tydeligvis truffet blink blant både små og store. Informasjonsleder i styret, Martine Haugen, forteller til Vigga at de har hatt jevnt besøk av folk som vil prøve seg på ulike konkurranser, eller rett og slett bare være litt sosiale. Aktivitetsdagen er en del av en landsdekkende aksjonsuke som kalles Hogg for framtida.

- Målet er å fremme skogbruket og skogindustrien, forklarer hun.

Lesja og Dovre bygdeungdomslag har ellers et generelt mål om å øke aktiviteten i distriktet.

- Vi ønsker å bidra til å skape liv og røre i bygda, sier Haugen.

- Aktivitet av ungdom, for ungdom, skyter kulturleder Sandra Bøe inn.