Nytilsatte sjefer i Lesja Innkjøpslag

I høst har det blitt ansatt to nye sjefer i Lesja Innkjøpslag, både ny transportsjef, Dan Lyftingsmo Øwre, og ny butikk- og salgssjef, Eva Berger.

Dan Lyftingsmo Øwre og Eva Berger har i høst tiltrådt som henholdsvis ny transportsjef, og ny butikk- og salgssjef i Lesja Innkjøpslag.  Foto: Privat

Nyheter

- Jeg er svært godt tilfreds med å få med både Dan Lyftingsmo Øwre og Eva Berger på laget vårt. De har begge solid erfaring innen sine respektive områder, sier daglig leder i Lesja Innkjøpslag, Ola Ulfsby Bottheim, i en pressemelding.

Utdannelse fra Forsvaret

Dan Lyftingsmo Øwre startet som transportsjef i august og har hovedansvaret for transportavdelingen Lesja Bilruter. Han har god erfaring med logistikk fra sin utdannelse i forsvaret, der han kommer fra stillingen som offiser og instruktør ved Forsvarets transportskole på Sessvollmoen. Han har også lang erfaring som sjåfør på tunge kjøretøy. 35-åringen bor på Lesja med sin familie.

Viktig kompetanse

Eva Berger tiltrådte i stillingen som butikk- og salgssjef i oktober, og har dermed ansvaret for å lede butikkene XL-BYGG Lesja/Felleskjøpet og XL-BYGG på Bjorli. 49-åringen bor med sine barn på en gard på Lora, der hun driver med kjøttproduksjon. Hun har bred erfaring i å jobbe med hele varestrømmen fra innkjøp til salg i ulike bedrifter, som Elkjøp, Ica Norge, Mesterlys og Flisdesign. Berger har en utdannelse fra Handelshøyskolen BI og en spesialisering innenfor logistikk, internasjonal handel og markedsføring på Varehandelens Høyskole, som fusjonerte med BI for noen år siden.

- Den kompetansen de vil bidra med er viktig i arbeidet med å videreutvikle både vår transport- og butikkvirksomhet, sier Bottheim.