Lesja og Dovre danseteam danset julen inn

Mandag kveld hadde hele 55 dansere fra fire forskjellige grupper oppvisning for foreldre på samfunnshuset på Dombås.

Små og store: Dansere i aldersgruppen 8 - 12 år var sist ute under danseframvisningen på mandag, her sammen med showteamet. 

Nyheter

Først ute var de aller minste på tre og fire år. De danset flere danser, og sjarmerte publikum med sine små rytmer. Flere av de kunne blant annet å slå hjul i takt med musikken, samt andre kreative bevegelser. De danset «vennedansen» der Angelica, Ine og Kaia var instruktører.

Bra rekruttering

– Mange av fjorårets instruktører har flyttet fra her, så det rekrutteres stadig ny. Det har ikke vært mangel på interesse. Mye av grunnen til det er nok Sondre Olsen Bye med dansepartner Tanya, og Maria før det som har prestert på et veldig høyt nivå, sier leder i Lesja og Dovre danseteam Inge Simonsen.