Flere nye dyrleger på Dombås:

Trives best blant høye fjell

Dyrlegestaben på Dombås har gjennomgått store utskiftinger. Siden 2015 har tre av de gamle gått ut med pensjon, og tre nye har tredd inn.

trives i snøen: Både Bjørn Erik Østgård og hunden Herkules trives gode med et mer stabilt vinterklima. 

Nyheter

De nye som har kommet til er Tonje Espvik fra Nordmøre, Cathrine Bjelke fra Asker, og nå sist Bjørn Erik Østgård fra Østfold.

– Jeg har jobbet både i inn og utland, det som dro meg hit var naturen. På fritiden liker jeg å være ute, å bruke naturen. Her har jeg uendelig med muligheter, Dovrefjell og Rondane er rundt meg, og Jotunheimen er bare et steinkast unna. Om vinteren liker jeg godt å gå på ski, både langrenn, og alpint. Dombås er et flott sted for slike aktiviteter, sier Østgård.