Her ser du hele Ap-lista for Dovre

Avtroppende partileder Øyvind Frich er godt fornøyd med lista til neste års kommunevalg.

Øyvind Frich (t.v.) er godt fornøyd med å ha Astrid Ruste som ordførerkandidat, og Frode Faksvåg som varaordførerkandidat for Ap i Dovre.  

Nyheter

– Dette er en sterk og flott nominasjonsliste som viser gjennomsnittet av innbyggerne i Dovre. Dovre Ap har vist, og skal vise godt lagspill for å fremme det som er det beste for innbyggerne i Dovre. Det nye mannskapet vil utfordre og sette dagsorden. Som avtroppende medlem i kommunestyret etter nesten tre perioder er jeg overbevist om at vi nå har det som skal til for å komme tilbake i posisjon, sier Frich.

Astrid Ruste (32) er på topp. Hun er gardbruker, sykepleier og er sterkt engasjert i både grendeutvalg og foreldreutvalg. Ruste er mor til fire, og har bodd på Dovre hele livet


Partiets varaordførerkandidat er Frode Faksvåg (44). Han flyttet til Dombås i 2002, og er utdannet i Forsvaret og har arbeid på HVSKS. Frode er engasjert i lokalsamfunnet på mange områder gjennom sine to barn.

Av de 20 navnene på listen er det 11 nye siden forrige valg. Brynjar Berge er nå ute. Det samme med Elisabeth Stende Simonsen. Martin Killi enter politikken i Dovre med en 8. plass på lista. Veteran Johan Solli er forsatt med.

Her er lista:

 1. Astrid Elisabeth Ruste
 2. Astrid Eilsabeth Ruste
 3. Frode Faksvåg
 4. Frode Faksvåg
 5. Gro Anita Myhren
 6. Erik Vadet
 7. Britt Elin Gråberg
 8. Martin Killi
 9. Kari Fjellestad
 10. Stein Erik Voldengen
 11. Kine Stokstad
 12. Jo Halgunset
 13. Lillian Fossum Olsen
 14. Olav Werner Grimsby
 15. Berit Østby Haugen
 16. Lars Amundgård
 17. Ingrid Tøndel
 18. Johan Solli
 19. Irene Olsen Aavangen
 20. Rune Leren
 21. Elise Lien Tullut
 22. Stein Løkken