Sentralplassens egen handyman

Svein Ulen er nok et kjent fjes for mange som ferdes på Dombås. Som driftsleder har han ansvar over nesten hele setnralplassen.

Svein Ulen (62) er et vanlig syn på sentralplassen i Dombås sentrum. Vaktmesteren farter ofte rundt i den blå varebilen med ”Coop” på siden, men er egentlig ansatt på hele plassen. 

Nyheter

Den 62-år gamle mannen fra Dombås har nok å fylle arbeidsdagen med, ifølge han selv. Hans offsielle arbeidstittel er driftsleder, men i praksis er han vaktmester i fem av de største bygningene i Dombås sentrum. Han er nemlig ansatt i Amfi, under Olav Thon Eiendomsselskap, som eier bygningen hvor man finner Coop Mega, Fosshaugbygget med Felleskjøpet, Dombås senter med Apotek 1, frisørsalong og Kiwi, Frich-bygget med Frich’s kafeteria, Trollstugu og Dovre Folkebibliotek, og sist og faktisk minst: ”Hovelsrudkiosken” hvor man nå finner Outlet. Det er med andre ord mye å holde styr på.