Flyttet fra Portland til Dovre

I august flyttet Marita Mayer og Jens Gulliksen sammen med sine to barn, fra Portland i USA til Dovre, og de stortrives.

Marita Mayer og Jens Gulliksen kommer rett fra Portland i USA, der Jens har jobbet i verdens største stop-motion animasjonsstudio. Kontrastene til tross - de stortrives i Dovre.  Foto: Monica Hjelle

Nyheter

Begge er nå ansatt i Trollfilm, Marita som produsent og Jens som animatør, i forbindelse med produksjonen av den nye kortfilmen som Anita Killi og Marianne Bundgaard Nielsen har laget scriptet til. Den ni minutter lange kortfilmen, blir en del av en langfilm, men kan også stå alene.

Solid erfaring

Det er medarbeidere med solid erfaring som nå er tilknyttet det vesle filmstudioet i Megarden Killi. Jens har jobbet med de nye Flåklypa-filmene, samt filmen om Hakkebakkeskogen. Marita begynte også å jobbe med Flåklypa, men valgte å gå over i annen jobb da paret fikk barn. Før de kom til Dovre, jobbet Jens i litt over et år ved Laika i Portland, verdens største stop-motion animasjonsstudio, med opptil 500 ansatte.