Kvalfoss-sprinten:

Syver gikk fort i Kollen

Syver Brøste Nørstegård gikk et av sine bedre løp i Holmenkollen da han ble nummer 24 i en fyldig 16-årsklasse i Kvalfoss-sprinten.

GÅR FORT: Syver Brøste Nørstegård har god langrennkapasitet og er en av de mest spennende skiskytterrekruttene i Nord-Gudbrandsdalen om dagen.  Foto: Picasa

Nyheter

– Jeg er brukbart fornøyd med søndagens prestasjon selv om det ble en god del bom. Det var i hvert fall mye bedre enn på lørdag da jeg måtte gå sju strafferunder og havnet på 48.plass. I dag fokuserte jeg på å få opp treffprosenten og det lyktes jeg med, sa Syver da han hadde deltatt i Kvalfoss-sprinten for aller siste gang.

Neste år er tiendeklassingen fra Lesjaverk for gammel til å delta i det populære skiskytterrennet for årsklassene 13 til 16 år. Syver tar til høsten steget opp i juniorklassen og han gleder seg til det, selv om det blir en del nytt å forholde seg til. De største endringene er at han må gå med geværet på ryggen. Lengre distanser blir det også og de viktige rennene kommer tettere enn det som har vært tilfelle i rekruttklassen. Syver ser frem til å gå norgescup og junior-NM som vil bli de største rennene til neste år.