Kvalfoss-sprinten

Ane-Marie kjempet om pallen

Ane-Marie Berget Hareland beviste i helga nok en gang at hun er et stort skiskyttertalent. 16-åringen imponerte da hun ble nummer fem i den eldste klassen Kvalfoss-sprinten.

I TOPPEN: Ane-Marie Berget Hareland kjempet helt i toppen i sin årsklasse i Kvalfoss-sprinten i skiskyting.  Foto: Picasa

Jeg må nok kjempe i toppen i de individuelle rennene for å få mulighet til å gå på førstelaget i stafetten under Hovedlandsrennet.

Ane-Marie Berget Hareland
Nyheter

– Jeg føler at jeg fikk det til bra på sprinten. Det ble for mange bom på normalen til at jeg kan si meg helt fornøyd med den prestasjonen. Det var langt mer utfordrende forhold på søndag ettersom det var en god del vind, sa Ane-Marie som var stø på avtrekkeren på den korteste distansen.