Kommer til Lesja kulturhus:

«Det e itj størrelsa det kjem an på»

Onsdag, 6. mars, inntar humotrioen Rånes Bemseth Kveli Lesja kulturhus med sin forestilling.

Humortrio Arnt Egil Rånes, Harald Morten Bremseth og Sigmund Klevi inntar Lesja kulturhus den 6. mars.  Foto: Line Berre

Nyheter

Showet, med navnet «Det e itj størrelsa det kjem an på», byr på elleville historiene som utspiller seg i fantasigrendene Brein, Lein og Klein.

– Forhåndssalget av billetter så langt tyder på at det blir mye publikum, kan Arnt Egil Rånes informere om.

– Vi er nå inne i vårt andre år med denne forestillingen som hadde premiere 2. februar i 2018. Vi har så langt spilt 75 forestillinger og nærmere 25 000 har latt seg forlyste av vår originale blanding av revy, standup, humor og fengende musikk, forteller han.

Arnt Egil Rånes er sologitarist i DDE og har reist Norge på kryss og tvers i 25 år. I Kveli Rånes Bremseth er han musiker, vokalist, musikk- og videoprodusent. I tillegg er han den stødige side-kicken til de elleville figurene som fyller scenen.

Harald Morten Bremseth har 30 års fartstid i Lånkerevyen, som er norges mestvinnende revygruppe i NM i revy. Han ble utpekt til Norges beste revyskuespiller av Tom Sterri, og har blant annet spilt i RiksRevyen på Chat Noir.

Sigmund Kveli har skrevet tekster og underholdt folk i over 40 år. Også han har flere norgesmestertitler fra NM i revy, og har vært med å skape den unike ”Kveli-humoren” som de fleste trøndere nikker gjenkjennende til. Han spilte også i RiksRevyen på Chat Noir.