Blandede følelser etter junior-EM

Juni Arnekleiv representerte Dombås IL under junior-EM på Sjusjøen.

Juni Arnekleiv var i god form under Junior-EM i helgen.  Foto: maria kampesæter kleiven/trollbinde

Nyheter

Det lokale skitalentet fikk nok å bryne seg på, og har blandede følelser etter helgens fire renn.

– Det var ikke helt min type løype. Vi norske er vant med kuperte løyper, mens på Lillehammer var det lange og bratte bakker. Det ble litt for tungt, forteller Arnekleiv. Det hele startet med normalen på onsdag, 6. mars, som var høydepunktet for Juni.

– Der fikk jeg 18 av 20 treff, og endte opp på en 15. plass, så det ble min beste plassering. Det ble også en grei sprint, med 9 treff av 10, og 25. plass. Skytinga gikk bra fram til jaktstart. Da ble det mye vind og det var flere som bommet, kan Arnekleiv erindre. Etter jaktstarten på søndag ble det 14 av 20 treff og en 31. plass på Arnekleiv. Under mix-stafetten på lørdag kom Norge på en 9. plass.

Formen var det derimot ikke noe å si på, og Arnekleiv var i god form under hele EM.

– Det hadde vært gøy å se hvordan jeg hadde gjort det om det var mer min type løype, forteller hun, som hadde utfordringer med bratte bakker.

Førstkommende fredag er det klart for Junior-NM i Orkdal, og Arnekleiv er klar for nok en utfordring.