Tok tempen på formen

Dombås senior herrer fikk en liten pekepinn på formen foran fotballsesongen, under dagens treningscup.

Dombås vant til slutt finalen 10-5, etter å ha gått ubeseiret gjennom samtlige kamper. Her er det Martin Høie som snor ballen fra motstanderne fra Lom.  Foto: Monica Hjelle

Her overrekker Kenneth Dalum gavekortet til en representant for Lom. Det var egentlig vinnerlaget som skulle ha premien, men de valgte å gi det videre.  Foto: Monica Hjelle

Nyheter

Dombås inviterte til treningscup i fotballhallen, og Lom og Heidal benyttet sjansen til å ta tempen på formen før sesongstart. Vertskapet viste seg imidlertid uslåelige, og gikk gjennom alle kampene uten tap. Den målrike finalen mot Lom ble vunnet 10-5. Seierherren fikk egentlig et gavekort pålydende 1000 kroner fra Moskusgrillen, men Dombås ga i beste sportsånd premien videre til lomværene, som tok andreplassen.

Målet er å vinne serien

Assisterende manager, Joachim Nerland, forteller at det klare målet for sesongen er å vinne serien.

- Og så skal vi prøve å få tilbake fotballgleden, som er blitt litt borte i all reisingen. Derfor har vi gått ned en divisjon, for å slippe å dra så langt på kamper, forteller han.

Blant motstanderne som venter, trekker han frem Otta og Fron som de antatt sterkeste, men synes Dombås viste gode takter i dag.

- Formen er bra. Det er god innsats i gutta, sier Nerland.

Han synes det var synd de ikke fikk lokket flere lag til dagens treningscup i fotballhallen.

- Men det har vært en vellykket dag. Artig at Lom og Heidal tok turen, sier han.

Han forteller at hallen ellers har vært et kjærkomment tilbud og flittig brukt gjennom vinteren.

- Det betyr alt å ha en slik hall. Da får vi trent fotball gjennom vinteren og ikke bare drevet med løpetrening og slikt, avslutter Nerland.